Espais

PIJ

Punt d’Informació Juvenil: servei públic i gratuït pensat per informar, orientar i assessorar als joves de Lliçà de Vall en tots els àmbits de la seva vida (educació, treball, vivenda, salut, viatges, mobilitat internacional, esports, etc.). L’espai disposa de quatre ordinadors per als professionals i per a joves organitzats o que participen en activitats, i 4 ordinadors per autoconsulta dels joves. 

 

Punt TICPunt TIC: espai públic d’accés a les noves tecnologies destinat prioritàriament a joves de 12 a 29 anys. L’espai disposa de 4 ordinadors connectats en xarxa amb accés a internet i impressora. També disposa de diferents dispositius perifèrics com auriculars per escoltar música, webcam per realitzar videoconferències i dispositius per a la lectura de DNI electrònic per poder realitzar tràmits en línia.

 

sala tallers

Aula Taller: sala per a la creació i la posada en comú de joves amb inquietuds artístiques similars i per a estimular la creativitat. Disposa de taules preparades per a fer-hi tallers artístics, tamborets d’alçada regulable, armaris, taquilles personals, prestatgeries i una pica d’aigua, així com materials necessaris per a desenvolupar els diferents cursos i tallers. Aquest espai esta situat al passadís de l’equipament, de manera que disposa d’un accés des de l’exterior que permet poder ser utilitzat a qualsevol horari els 365 dies de l’any, prèvia sol·licitud i amb supervisió i seguiment dels professionals de joventut. De vegades hi ha nois i noies que l’utilitzen com a aula d’estudi.

sala polivalent 3

  • Sala Polivalent: és la sala més gran de l’equipament, pensada i dissenyada per poder albergar activitats molt diverses, com concerts, discoteques, teatre, xerrades, projecció d’audiovisuals, sessions de DJ, balls, Fòrums Joves, etc. Disposa d’un equip de so, micròfons, un projector, una pantalla, una tarima formada per 8 mòduls mòbils, cadires apilables, un magatzem i uns camerins. La sala limita amb la zona de bar mitjançant una paret que pot plegar-se totalment convertint la sala polivalent i la zona bar (i la ludoteca) en un sol i ampli espai. L’espai està dissenyat perquè es pugui utilitzar a qualsevol horari els 365 dies l’any, prèvia sol·licitud i amb supervisió i seguiment dels professionals de joventut.

despatx assessorament laboralDespatx: espai per a assessories i atenció personalitzada als joves. El despatx s’utilitza per a resoldre dubtes, aclarir informacions, respondre a consultes sobre temes de salut, treball, habitatge, etc. amb més intimitat que la que es pot oferir al PIJ. De vegades hi ha nois i noies que l’utilitzen com a aula d’estudi

 

. 

Mur de graffitisMur de Graffitis: L’edifici disposa d’una paret de color gris tractada perquè sigui més fina perquè els joves aficionats als graffiti hi puguin fer les seves creacions. 

 

 

 

Sala de ReunionsSala de Reunions: sala equipada amb una taula de reunions, cadires i armaris. També és l’espai dissenyat perquè els diferents grups i entitats de joves puguin reunir-s’hi a qualsevol horari els 365 dies l’any, prèvia sol·licitud i amb supervisió i seguiment dels professionals de joventut. Cada grup de joves pot disposar d’un armari per a guardar-hi els seus documents i materials. Així mateix, la sala també disposa d’un armari de taquilles per a facilitar que alguns joves puguin guardar-hi materials personals. Aquest espai s’utilitza molt com a aula d’estudi.

 

ludotecaLudoteca: espai dotat amb diversos jocs de taula, un futbolí, una taula de ping pong, un televisor, un reproductor de DVD, un equip de música i una vídeo consola. La sala disposa de diversos armaris per guardar-hi jocs i materials diversos i d’un armari de taquilles personals per als joves. La sala limita amb la zona de bar amb una paret que pot obrir-se i plegar-se totalment, convertint els dos espais en un de sol.

Bar - VestibulBar-vestíbul-terrassa: eix central de l’equipament. És l’espai on es fan exposicions, on hi ha plafons de suro amb informacions i expositors amb publicacions i diaris. És l’espai on s’hi instal·len exposicions de temes diversos i és l’espai de trobada i relació de joves. La zona del bar disposa de taules, cadires, una barra de bar equipada amb rentagots, nevera, pica d’aigua, una zona de gestió, una cuina, un magatzem, tamborets, un futbolí. El bar està a disposició d’aquells grups de joves que el volen gestionar puntualment o amb continuïtat, a fi de finançar activitats sense afany de lucre. També disposa d’una zona de terrassa amb accés a l’escenari exterior.

escenari exteriorEscenari exterior: La façana est de l’equipament disposa d’un escenari de pedra que pot fer funció de placeta on realitzar-hi tallers, o bé de zona d’ampliació del servei de terrassa del bar i, especialment, està dissenyat per a poder-hi fer les actuacions i espectacles adreçades a un gran públic, en dates i festes assenyalades, i a l’aire lliure.

Mur de Graffitis: L’edifici disposa d’una paret de color gris tractada perquè sigui més fina perquè els joves aficionats als graffiti hi puguin fer les seves creacions.