29 de novembre de 2022

Espais

Sala Taller: sala per a la creació i la posada en comú de joves amb inquietuds artístiques similars i per a estimular la creativitat. De vegades hi ha nois i noies que també l’utilitzen per a fer deures. 

sala polivalent 3

  • Sala Polivalent: és la sala més gran de l’equipament, pensada i dissenyada per poder albergar activitats molt diverses, com concerts, teatres, xerrades, projeccions d’audiovisuals, balls, Fòrums Joves, etc. 

Ràdio Kaliu: en aquest equipament juvenil està ubicada la ràdio municipal del poble. Aquest mitjà de comunicació compta amb la participació dels voluntaris i voluntàries, entitats i departaments de l’Ajuntament. 

Sala de ReunionsSala de deures i de recerca de feina: sala equipada amb ordinadors perquè els adolescents i joves de Lliçà de Vall puguin utilitzar-los per a fer deures i cerca d’informació. Durant aquella franja horària que l’equipament no està obert pels adolescents, les persones joves i els adults poden utilizar aquesta sala per la recerca de feina i per estudiar. 

ludotecaLudoteca: espai dotat amb diversos jocs de taula, un futbolí, una taula de ping pong, un televisor, un equip de música i una playstation.  

Bar - VestibulBar-vestíbul-terrassa: eix central de l’equipament. És l’espai on es fan exposicions, on hi ha plafons de suro amb informacions i expositors amb publicacions i diaris. La zona del bar disposa de taules, cadires, una barra de bar equipada amb rentagots, nevera, pica d’aigua, una zona de gestió, una cuina, un magatzem, tamborets, un futbolí. 

escenari exterior Escenari exterior: La façana est de l’equipament disposa d’un escenari de pedra que pot fer funció de placeta on realitzar-hi tallers, està dissenyada per poder-hi fer les actuacions i espectacles adreçades a un gran públic, en dates i festes assenyalades, i a l’aire lliure.

Mur de Graffitis: L’edifici disposa d’una paret de color gris tractada perquè sigui més fina perquè els joves aficionats als graffiti hi puguin fer les seves creacions.