Festa Major – Grup de joves Drakarys

Participació juvenil en alt grau d’implicació a l’organització de la Festa Major

Escrit per David Jiménez, de 18 anys

Recordes la Festa Major 2013? La colorida Holy colours , el ritme de Roe Delgado sense oblidar els dj que van acompanyar-nos com el Dj Yan, el Dj Ruben Exposito i els Dj Sam & Sound, el 3×3 nocturn i més activitats! L’organització d’aquestes activitats va córrer a càrrec d’un grup de joves del municipi i de rodalies, el Ferran Andrés, el Marc Brunés, la Susana Combarros, el Jose García, el Jose Illescas, el David Jiménez, l’Ana Marín, l’Aida Medina, la Laura Muntané, la Melanie Patiño, el Gerard Rico, la Paula Romero, la Laura Sola, l’Anaïs Ventura i l’Alex Villalta que es van ajuntar amb la idea d’organitzar activitats per Festa Major.

Per tots nosaltres va ser una experiència molt enriquidora donat que tothom va poder gaudir del nostre esforç, ja que en gran part les activitats van ser pagades amb els diners que vam recaptar del servei de bar, que oferia entrepans i begudes, i així vam poder autogestionar les activitats organitzades. D’aquesta manera vam poder augmentar el nombre d’activitats ofertes. Veure com el poble s’ho passava bé amb les activitats que amb tant d’esforç i treball vam tirar endavant, t’omple totalment i veus que tot aquest esforç té la seva recompensa. La nostra? Veure com infants i grans somreien, ballaven i cantaven, veure créixer la Festa Major. La veritat és que si tingués l’oportunitat de repetir l’experiència, no m’ho pensaria. El bon rotllo, l’amistat, el treballar a gust, fa que estiguis feliç amb els teus companys. La veritat és que no canviaria gairebé res, només tinc bones paraules pels organitzadors. He de dir que no som un grup que s’encarregui de la Festa Major, tothom que vulgui pot acostar-se al Kaliu i preguntar com col·laborar o organitzar la Festa Major del poble. També vull aprofitar per animar-vos, lliçanencs i lliçanenques, a venir a la Festa dels Pous de Glaç, on per tancar el dissabte farem una festa al Kaliu!

En aquesta fotografia podeu veure quins joves del municipi vam participar i organitzar algunes de les activitats de la Festa Major.

dissabte6 013 dissabte6 019 Festa major 010 Festa major 015 Festa major 036 Festa major 041 Festa major 045 Foto de grup foto treballant