29 de març de 2023

Durant la setmana del 21 al 25 de febrer al Kaliu s’hi porta a terme la setmana de l’orientació acadèmica, destinada a assessorar als joves que acaben l’ESO o el Batxillerat per tal que puguin triar què volen estudiar segons els seus interessos i les seves habilitats i puguin acabar de resoldre els últims dubtes.

Amb la finalitat que els joves reflexionin sobre quina professió o estudis encaixen més amb la seva personalitat i motivacions, es fan activitats cada dia; així com també s’ofereix un servei d’atenció individualitzada.

El Kaliu acull cada tarda de 16 a 21h una exposició, orientada a treballar les competències genèriques i a posar a l’abast dels joves la informació objectiva per facilitar-los la tria, com ara l’oferta formativa de la comarca i l’accés a les poblacions veïnes amb transport públic.

A més, com a activitats complementàries, també hi ha la visualització d’uns vídeos, on altres joves expliquen la seva experiència de transició de l’escola al món laboral i dos videomatons, on es vol recollir l’opinió dels joves sobre els dubtes d’última hora i la seva decisió final.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.