25 de setembre de 2023

El Kaliu reobre les seves portes el 19 de gener

L’equipament juvenil reobre després de la pandèmia amb equip i programació renovades!

El Casal de Joves el Kaliu arrenca amb força aquest 2021. El dimarts 19 de gener el Kaliu torna a obrir les portes amb molts canvis, alguns a conseqüència de la COVID-19 i d’altres perquè s’han plantejat noves activitats i diferents propostes que us anirem detallant més endavant. També s’estrena un nou equip nou de Joventut, on la Shèsica i en Gerard seran les dues persones que ens acompanyaran els matins i les tardes a l’equipament juvenil i que ben aviat els podreu conèixer, tant a través de les xarxes socials com presencialment al Kaliu.

Per a poder obrir el Casal de Joves i no haver-lo de tancar, caldrà ser molt rigorosos amb el compliment de les mesures de seguretat; per fer-ho no només caldrà dur a terme el concepte de “mans, distància i mascareta” sinó que també caldrà respectar la limitació de l’aforament i inscriure’s prèviament a les diferents activitats programades.

Un cop més, les diferents franges d’obertura del Kaliu pretenen donar resposta i cobrir les necessitats de diferents col·lectius, és per això que als matins de dimecres i divendres estan pensats per a les persones joves i no tan joves per a poder utilitzar l’equipament per buscar feina i estudiar. L’horari de tardes està pensant pels adolescents del nostre municipi on seguiran trobant una Sala d’estudi dinamitzada per l’equip del Kaliu i diferents propostes fixes (segons el dia de la setmana) i una activitat especial els divendres.