25 de setembre de 2023

Espais

Sala Tallers: aquesta sala està dissenyada per a la creació i la posada en comú de les persones joves amb inquietuds artístiques similars i per a estimular la seva creativitat. També és un pensat per a fer treballs de grup i deures.

Sala Polivalent: és la sala més gran de l’equipament i permet albergar activitats molt diverses com concerts, teatres, xerrades, projeccions d’audiovisuals, balls, Fòrums Joves, etc. 

Sala de reunions: la Sala de reunions té la capacitat de poder donar un espai a les persones adolescents i joves per al seu estudi, també permet ser un espai de trobada per a les entitats i també de reunions.


Ludoteca: espai dotat amb diversos jocs de taula, un futbolí, una taula de ping-pong, un televisor, un equip de música i una playstation.

Escenari exterior: La façana est de l’equipament disposa d’un escenari de pedra que pot fer funció de placeta on realitzar tallers, està dissenyada per poder-hi fer les actuacions i espectacles adreçades a un gran públic, en dates i festes assenyalades, i a l’aire lliure.

Ràdio Kaliu: en aquest equipament juvenil està ubicada la ràdio municipal del poble i aquest mitjà de comunicació compta amb la participació dels voluntaris i voluntàries, entitats i departaments de l’Ajuntament. També hem incorporat un equip especialitzat per formar i dinamitzar la ràdio
Bar-vestíbul-terrassa: eix central de l’equipament i és l’espai on es fan exposicions, on hi ha plafons de suro amb informacions i expositors amb publicacions i diaris. La zona del bar disposa de taules, cadires, una barra de bar equipada amb renta gots, nevera, pica d’aigua, una zona de gestió, una cuina, un magatzem, tamborets, un futbolí. Aquest espai està dinamitzat per la Fundació de Viver de Bell-lloc.