23 de setembre de 2023

Durant els dies de Lliçà Joventut, el Kaliu ha comptat amb la iniciativa d’un grup de joves que estan disposats a treballar per tal que el “campillo” llueixi i estigui en millors condicions.

Així doncs, aquest grup de joves, que ha crescut dia a dia, s’ha organitzat per portar la barra del bar del Kaliu els dies 28, 29 i 30 de desembre i 3 i 4 de gener. Entre altres coses, han fet crepes de xocolata i bikinis de pernil dolç i formatge i han venut diferents refrescos per tal de poder fer beneficis que puguin anar destinats a reconstruir el “campillo” i millorar-lo per tal que els seus usuaris se’n beneficiïn i puguin utilitzar-lo guanyant qualitat en l’espai.

Com que han quedat contents amb l’activitat, es plantegen seguir organitzant altres activitats per recaptar diners per invertir en el seu hobbie: les BMX i el campillo.

Si voleu col·laborar amb la seva causa, podeu venir al Kaliu a prendre o menjar alguna cosa el divendres 13 i dissabte 14, i també el divendres i dissabte de la setmana següent, 20 i 21. L’horari del bar serà de 16 a 20.30h

No us perdeu les exquisitats que prepararan els joves als preus més econòmics!!!