25 de setembre de 2023

Dissabte 3 de març va tenir lloc al Kaliu el sopar proviatge de fi de curs a càrrec dels alumnes de 4rt d’ESO, que organitzaven un grup d’alumnes per recaptar fons pel viatge que fan a Londres.

Durant la tarda de dissabte els joves van elaborar el sopar, que va consistir en pizzes fetes a mà, creppes de xocolata i de beguda, coca-cola o fanta. Els joves s’ho van passar d’allò més bé fent les pizzes, amb l’ajuda d’una tallerista que els va ensenyar la recepta (explicada al final del text), així com també els hàbits d’higiene a la cuina.

Després del sopar, DJ Patiño & Andrew Peret van punxar fins la una de la matinada i hi va haver el futbolí.

El grup de joves organitzadors van quedar molt contents de com havia anat el desenvolupament de l’activitat!

INGREDIENTS:

  • 1 kgde farina
  • Aigua
  • 25 gde llevat fresc
  • 1 cc de sal
  • 50 ml d’oli d’oliva

PREPARACIÓ:

En un bol barregem la farina, en forma de volcà (amb un forat al mig). Afegim, dins del volcà, l’aigua amb el llevat dissolt. Barregem de dins a fora i hi afegim l’oli i la sal. Amassem la farina durant 10 minuts, fins que la farina no s’enganxi a les mans i es pugui treballar la massa per fer-ne una bola. Enfarinem el bol i tapem la massa i la deixem reposar durant 45 minuts, deixant actuar el llevat.

Quan la massa està a punt, l’estirem amb el rodet i ja podem farcir la pizza amb els ingredients que més ens agradin! No us deixeu l’orenga i un raig d’oli d’oliva al final, per potenciar-ne el sabor! Escalfem el forn a 280º C mitja hora abans de posar les pizzes (és molt important que el forn estigui calent quan hi posem les pizzes) i les observem fins que la massa es vegi torradeta (10 minuts aproximadament), Bon profit!